З якими людьми не варто спілкуватися: Мудра порада Авіценни

Пояснення на прикладі

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

З віком люди вибудовують своє коло знайомств та спілкування. Та іноді у нашому житті з’являються люди, які заважають нам досягати успіху.

Науковець та філософ Авіценна казав:

«Якщо друг мій дружить з моїм ворогом, то мені не слід водитися з другом».

На прикладі це можна пояснити так:

Ірина несподівано дійшла висновку, що її чоловік дуже часто захоплюється молодою колегою на ім'я Ганна. Вона, мовляв, така розумниця, і два дипломи про вище отримала, і бізнес організувала, і поради дає слушні. Було зрозуміло: чоловік зачарований. І ось-ось закохається в цю дівчину, якщо вже не закохався.  

Що робити Ірині?

Потрібно якось загрозу від сім'ї відвадити. Вона навіть на особисту зустріч зважилася й попросила Ганну до їхньої родини не лізти, на що отримала у відповідь подив у погляді. «А я і не збиралася», — відповіла вона. Однак справа тут зовсім не в конкуренції між двома жінками, а в тому, що чоловік дозволяє собі проводити час у компанії юної німфи. Він і є той цукор, просочений отрутою, від якого тепер — ні смаку, ні користі.

Жінкам важливо зрозуміти, що не з суперницею треба боротися, а робити висновки про те, що чоловік уже не належить їй. Остерігатися треба саме чоловіка, який потрапляє під чужі чари, а не колег.

Джерело: УкрМедіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень