З совкової квартири до скандинавського стилю: як штучний інтелект змінює дизайн квартири

Штучний інтелект наступає на ще одну категорію працівників

Схоже, що послуги професійного дизайнера, незабаром підуть у минуле.

Нині штучний інтелект береться за дизайн інтер’єрів.

Відтак оновити квартиру можна без зайвих витрат на дизайнера та значних вкладень у капітальний ремонт. Бо за вас усе зробить штучний інтелект із мінімальними витратами та коригуванням. Про це розповідає видання «24 канал»

Як нейросітка змінює старі квартири

Подеколи навіть уявити важко, що з чого почати зміни. Та те, що складно, для вас, під силу штучному інтелекту. Відтак без проблем можна перетворити совкову квартиру у стильні сучасні ілюстрації, що й надихнуть вас до реальних змін.

Фото Bird

Фото Bird

У матеріалі журналісти видання «The Village Україна» протестували роботу нейросітки на житлі, що здається в оренду у Києві. Запевняють, що спробувати кнопки може кожен охочий під час перегляду оголошень у програмі. Розробники також додали до версії «Скандинавія» кумедну кнопку «з килимами», де користувачі можуть побачити інтер'єр бабусі.

Штучний інтелект оновлює простір зі збереженням геометрії та наповнення. Отже, у проєктах з'являється паркетна дошка замість ламінату, багато зелені, картини, килимки та інші деталі. Натомість нейросітка пропонує і позбутися зайвих деталей, фігурних фасадів та меблів, що навантажують простір.

Фото Bird

Фото Bird

Фото Bird

Фото Bird

Працює програма з вихідними фотографіями інтер'єрів: обробляє дані за допомогою алгоритмів машинного навчання, аналізує кольорову гаму та функціональність інтер'єру, а потім пропонує редизайн. І на все для штучного інтелекту потрібно лише 30 секунд.

Джерело «24 канал»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень