Сільський священник признався, що заробляє до $3 тис. на тиждень (ФОТО)

Як йому це вдається?

Сільський священник з Арканзасу, США, використовує інструменти штучного інтелекту для створення маркетингових презентацій для стартапів і не тільки.

Редакція MC.today переказує подробиці з посиланням на Business Insider.

Ларрі Лундстром працює пастором в Арканзасі та має багаторічний досвід роботи в маркетингу та дизайні. Він допомагає бізнесам створювати презентації для їхніх проєктів, а віднедавна почав використовувати інструменти зі штучним інтелектом ChatGPT і Tome. Завдяки цьому йому вдалося стати продуктивнішим креатором та збільшити щотижневий додатковий дохід до $3 тис.

Лундстром називає себе пастором інновацій та зазначає, що таких людей у світі доволі мало.

 

Більшість часу, а саме від 40 до 60 годин на тиждень, він займається основною роботою: одружує та відспівує людей, виголошує проповіді тощо.

 

У вільний час чоловік розробляє маркетингові кампанії, створює сайти та дизайни. Цьому він присвячує 10-20 годин на тиждень.

Багато років він користувався традиційними інструментами, як-от Microsoft PowerPoint і Adobe InDesign. Віднедавна він доповнив їхній перелік розумним чат-ботом ChatGPT та програмою для сторітелінгу Tome.

До того, як Лундстром почав користуватися штучним інтелектом, робота над одним проєктом могла займати до 40 годин його часу.

 

Зараз він зміг скоротити його вдвічі, а то й втричі.

Це дозволяє йому більше часу присвячувати аналізу продукту чи аудиторії, яка ним користуватиметься. В залежності від складності проєкту він заробляє від $500 до $1000 за кожний із них. Серед його клієнтів є й доволі впізнавані компанії, як-от SpaceX Ілона Маска та фінтех-стартап Chime (мобільний банк, який працює без фізичних відділень та надає фінансові послуги в застосунку).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень