З ними навіть нема про що поговорити: імена, які носять найдурніші чоловіки

Їм не завадило б розширити кругозір

Микита

Самозакохані Микити ні за що в житті не визнають, що в чомусь вони помиляються або чогось не знають. Їм здається, що вони вже від народження знають усе на світі, і їм нібито не потрібно поглиблювати свої знання.

Руслан

Руслан звик занадто швидко ухвалювати рішення, не обдумуючи його. Взагалі чоловіки з цим іменем не люблять довго щось вивчати чи робити, унаслідок чого вони схильні до поспішних висновків і неправильних інтерпретацій слів інших людей.

Станіслав

Станіславам характерна токсичність і надмірна самовпевненість, що робить його в очах іншим людей, м'яко кажучи, не найрозумнішою людиною. До того ж такі чоловіки ніколи не вчаться на власних помилках, тому повторюють їх знову й знову.

Артемій

Зарозумілий Артемій вважає, що зрозумів це життя краще за інших, унаслідок чого намагається всіх навчити «правильно» жити. З боку це виглядає дуже кумедно, адже насправді Артемій дає дурнуваті поради, які ґрунтуються винятково на його фантазії.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень