«З моzzкалів сміємося, а тут те ж саме»: в обласному центрі в школах встановлюють дерев’яні вбиральні

Аналогічні дерев’яні споруди з’являються і на території дитсадків

Усі фото інтернет-сайту "Полтавщина"

У грудні департамент освіти та навчальні заклади Полтави замовили матеріали для туалетів, а у січні трудові колективи навчальних закладів почали монтувати кабінки на території шкіл та дитсадків, - повідомляє інтернет-видання Полтавщина.

Поява таких громадських вбиралень викликала запитання як у мешканців громади, так і депутатів Полтавської міської ради.

Директорка департаменту освіти обласного центру Жанни Каплоух відповіла, що встановлення туалетів відбувається на виконання розпорядження начальника Полтавської ОВА Дмитра Луніна, щоб забезпечити роботу Пунктів незламності в умовах тривалого блекауту.

Дерев’яні конструкції монтують силами працівників навчальних закладів. Частина з них під’єднані  до комунікацій, інші — стоять на вигрібних ямах без підключення до колекторів.

Журналісти видання також звернули увагу на різний вигляд вбиралень у різних навчальних закладах, а також на їхню вартість:

За даними Полтавщини, в залежності від навчального закладу вартість вбиралень коливається від 6159 грн до 12319 грн, хоча ринкова ціна таких кабінок становить 4500 грн.

Також з’ясувалося, що міська влада не погоджувала розміщення туалетів з місцевим водоканалом і не проводила з приводу цього жодних консультацій.

Новину обговорюють у соцмережах:  

                                                     

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень