«З Білорусі готують наступ», - генерал Кривонос

Росіянам потрібен тиждень, щоб перекинути сили

Фото з сайту Еспресо Захід

Звинувачений у «дискредитації військово-політичного керівництва держави», генерал Сергій Кривонос заявив, що має інформацію про те, що росія готує наступ з Білорусі. І вважає, що наступ окупантів можна очікувати і в бік Запоріжжя, і на Волинь. 

Щодо того, що ворог не накопичив достатнього угруповання впродовж останнього року, то хто вам таке сказав? Ви були у Білорусі і бачили, що там недостатня кількість сил ворога?

 

Нагадаю вам, що громадянин Зеленський за два дні до великої навали росіян говорив, що і війни не буде, і все буде добре.

 

Я не вірю написам на парканах. Я завжди перевіряю, що за парканами.  

Зі слів генерала, згадуючи дії ворога вздовж кордону на території Білорусі у 2017 році (спільні російсько-білоруські військові навчання «Захід-2017»), він розумів, що готується наступ з її території.

Так само і зараз я маю інформацію про те, що він готується. Розумієте, я вмію аналізувати та складати пазли з інформації.

 

І для того, щоб перекинути на територію Білорусі потрібну кількість сил і засобів, росіянам потрібен тиждень часу. Це час для створення потрібного для наступу угруповання.

База для цього у білорусів уже підготовлена, наголосив Кривонос.

Люди постійно на полігонах навчаються, достатньо швидко. Тому казати, що ми не бачимо підготовки до наступу зараз не означає, що ситуація не зміниться завтра.

 

Питання не в тому, що ми бачимо зараз, а в тому, що ми зробили, щоби бути до цього наступу готовими. І це питання найважливіше. Мусимо готуватись до найгірших варіантів. 

Відповідаючи на питання, чи готове українське військо до можливого наступу ворога з території Білорусі, генерал Кривонос сказав наступне:

Будь-який наступ ворога можна зупинити, маючи потрібну кількість сил і засобів. А якщо у ворога є величезна кількість сил і засобів, то це буде зробити значно складніше. А гадати, як воно складатиметься, то не вдячна справа.

Джерело: Главком

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень