З 11 січня «Укрзалізниця» має припинити перевезення пасажирів

Роботу призупинили до усунення ліцензіатом підстав, що стали причиною зупинення

30 грудня 2021 року Укртрансбезпека видала наказ щодо зупинення дії ліцензії «Укрзалізниці» на право провадження господарської діяльності – зокрема, із перевезення пасажирів. Він набере чинності вже у вівторок, 11 січня.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила нардепка Юлія Гришина, голова тимчасової слідчої комісії ВРУ з перевірки та оцінки стану «УЗ».

Відомо, що «Укрзалізниця» повинна припинити перевезення пасажирів, небезпечних вантажів і небезпечних відходів залізничним транспортом.

 

Це триватиме аж до усунення ліцензіатом підстав, що стали причиною зупинки.

Наказ набуває чинності через 10 днів після оприлюднення (11 січня), але він має попереджувальний характер для виправлення порушень з боку Укрзалізниці (дна це є 2 місяці).

– Це не злий новорічний жарт. Це безглузда реальність того, як сьогодні працює менеджмент «Укрзалізниці», – пише Гришина.

Нагадаємо, що віднедавна «УЗ» бере гроші за роздрукування електронних квитків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень