З 1 квітня можна буде знову сходити в кіно чи театр – Мінкульт

Роботу закладів культури потроху відновлюватимуть

Вже з 1 квітня в Україні поступово відновлюватимуть роботу заклади культури та мистецтв. З упевненістю в перемозі нашої держави у війні, театри, опери та концертні зали гостинно відкриють свої двері для глядачів, повідомляють у Мінкульті.

— Культура - це м’яка сила. Вона здатна повернути українців до нормального життя в новій воєнній реальності, - каже міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

Кожен заклад культури готуватиме свою програму та працюватиме за власним графіком. Тому детальну інформацію про розклад, а також щодо придбання квитків потрібно дізнаватися на сайтах закладів.

Між тим, частина коштів від придбаних квитків направлятиметься на допомогу українським захисникам або на гуманітарну підтримку.

А ще - події у закладах культури та мистецтв відбуватимуться з урахуванням вимог воєнного стану.

У випадку повітряної тривоги усі глядачі повинні пройти в укриття, яке розташоване в закладі. Відтак, кількість місць обмежена.

Також при вході до закладу може здійснюватися поверхневий огляд щодо виявлення предметів, обіг яких заборонено чи обмежено, або які становить загрозу життю чи здоров’ю людей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень