Юрій Луценко розповів цікаву історію про Жванецького та його дружину (ФОТО)

«Господи, я хочу жить в этой стране» (с)

Остання дружина Жванецького -- Наталія. Вони познайомилися у 1990-му. Їй було 24, йому -- 56

Юрій Луценко – екс-рівнянин та екс-міністр МВС і Генпрокурор України – поділився цікавими спогадами про свою першу зустріч з Михайлом Жванецьким, який помер учора.

Юрій Луценко написав:

Вперше я зустрівся із Великим Жванецьким в далекому 2005 на дні народження мера Одеси Гурвіца. Нас познайомили і я сходу розповів Михайлу Михайловичу купу політичних анекдотів про Ющенка, Путіна, Тимошенко, Луценка...

 

Маестро повернувся до дружини і сказав: «Дорогая, это министр внутренних дел Украины. Он рассказывает чудесные анекдоты про их президента и премьера. И еще – о том, о ком я даже здесь боюсь их слышать. Господи, я хочу жить в этой стране».

 

Дружина вигнула брови і спитала, скільки мені років і де я служив в МВС до революції? Я відповів, що мені 41 і я ні дня не служив в МВС, знаю лише пару міліціонерів, які стояли навпроти мого намету.

 

Вона зітхнула і сумно сказала «Миша, я тоже хотела бы жить в этой стране»

Загалом у Жванецького було 6 дружин. Вони народили йому трьох дочок та двох синів. Відомий сатирик помер у віці 86 років

Потім ми ще не раз бачилися. Завжди сміялися над політикою. Видно було, що ММЖ відпочиває душею, живе і творить в своїх смішних пухнастих навушниках (від шуму нічних клубів) саме тут, в Одесі.

 

Наймудрішим Громадянином якої він назавжди залишиться.
 

Дякую за все, Маестро!

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень