Нардеп з Рівного публічно назвав Генпрокурора конем

Троянським

Зробив це з трибуни Верховної Ради. Про це інформує "Українська правда".

Депутат Верховної Ради Андрій Лозовой сказав сьогодні про Луценка:

Цей Порошенківський Троянський кінь, який продовжує політику тотальної корупції і політичних репресій в Генпрокуратурі, має піти геть і має нести відповідальність за свої злочини, бо поданням на мене Луценко перевищив службові обов'язки.

Причиною такого обурення Андрія Лозового стало те, що Генпрокуратура учора направила до Верховної Ради для розгляду подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності Лозового за частиною 2 статті 212 КК України.

Йдеться про ухилення від сплати податків у розмірі 1,846 млн грн.

Лозовой поінформував, що всі члени фракції Радикальної партії підписалися під ініціативою відправити у відставку Юрія Луценка.

Він також звинуватив його у постійному використанні Генпрокуратури для тиску на політично неугодних задля особистого збагачення. І назвав подання щодо притягнення його до відповідальності

зведенням рахунків та помстою команді радикалів за те, що їхня фракція не підтримує у Верховній Раді "антинародні" реформи Президента Петра Порошенка.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень