Нардеп з Рівного обізвав Генпрокурора Луценка

Зробив це на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук

Нагадаємо, що Генпрокурор України Юрій Луценко повідомив на своїй сторінці у Фейсбук, що в ході спільної перевірки поданих електронних декларацій Генпрокуратури, Спеціальної антикорупційної прокуратури та Національного антикорупційного бюро до Верховної Ради України підготовлені подання на зняття депутатської недоторканності з трьох народних депутатів, серед яких Андрій Лозовий.

Депутат Верховної Ради Андрій Лозовий вже висловлював з цього приводу свою позицію. Сайт Радіо Трек писав про це у публікації «Не на тих нарвався Генпрокурор!», – Лозовий вважає позбавлення мандата політичною розправою

Так  і не дочекавшись подання про притягнення його до відповідальності, Андрій Лозовий написав у Фейсбук:

Андрій Лозовий 

 

ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПИ...Н

 

Юрій Луценко, а де ж анонсоване вами подання на притягнення мене до кримінальної відповідальності?Вам, пане Генпрокурор, вдалося переплюнути Шокіна і Пшонку. Зробити (!) публічну (!) заяву (!) про (!) подання (!), якого (!) по факту (!) нема (!).

 

Лариса Сарган, може, ви поясните цей нонсенс: публічна заява Генерального прокурора про подання на притягнення до кримінальної відповідальності, якого НЕМА.

 

Типовий політичний шантаж, який закінчиться - як усе, чим займається Луценко - гучним пшиком. Довести до кінця жодну справу цей персонаж не здатен.

 

Генпрокурор просто зробив заяву, яка ...не відповідає реальності.

 

Луценко думав, я прибіжу до нього на поклон. А тут - таке...

Лозовий також зазначив, що НАБУ інформацію щодо притягнення його до кримінальної відповідальності спростувало в своїй офіційній заяві. І запитав:

Пане Генпрокурор, чому мовчите?

За словами Лозового, заява Луценка - це виключно спосіб тиску на команду Олега Ляшка. І відсутність реального подання на притягнення його до відповідальності - чітке тому підтвердження.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень