Юні олімпійці з Рівненщини змагалися в «Артеку»

В Міжнародному дитячому центрі «Артек», що у Пуща-Водиці, відбувся фінал Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя»

На захід з‘їхалися школярі з усієї України. Цьогоріч на фінал приїхали команди з 25 регіонів України.

Шостий раз поспіль Рівненську область на цих змаганнях представляє команда «Екстрім» учнів 6-7-х класів НВК «Колегіум» м. Рівне.

 На урочистому відкритті заходу були присутні чемпіони та призери Олімпійських ігор різних років: Яна Шемякіна, Олена Говорова, Ганна Безсонова, Олена Садовнича, Юлія Прокопчук та ін. Відкрити змагання «Олімпійське лелеченя – 2016» та запалити Олімпійський вогонь було надано олімпійській чемпіонці Ігор ХХХ Олімпіади в Лондоні – Яні Шемякіній.  

Програма змагань складалась з чотирьох конкурсів: презентації команди, комбінованої естафети, олімпійської вікторини та рухливої гри «Артбол».

 Рівняни перемогли у  «Олімпійській вікторині».

Переможцями тут стали одразу дві команди – Луганської та Рівненської областей, які у фіналі дали найбільше правильних відповідей, продемонструвавши витримку та кмітливість. До речі, саме в цьому конкурсі команда «Екстрім» є беззаперечним лідером на теренах України за кількістю перемог та призових місць, підтвердивши високий рівень і цього разу.

Протягом тижня на учасників чекали рухливі, творчі, інтелектуальні та спортивні випробування, зустрічі з уславленими олімпійцями й незабутні емоції, які, без перебільшення, подарував їм «Артек».

Команда «Екстрім», до складу якої увійшли 6 дівчаток і 6 хлопчиків: Цегельник Тетяна (6-Б), Карачун Вікторія (7-А), Подсада Анна (7-А), Юженко Софія (7-А), Яхно Еліна (7-А), Карпюк Дарина (7-Б), Гаврюк Ян (6-Б), Хомчук Артур (6-Б), Демчук Віталій (7-А), Сенюх Назарій (7-А), Кудрявцев Дмитро (7-Б), Солодчук Анатолій (7-Б), як переможці «Олімпійської вікторини», привезли додому дипломи, медалі та цінні подарунки від НОК України.

До змагань команду підготували вчитель фізичної культури НВК «Колегіум» Олег Левенець та хореограф Ігор Бурчак.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень