Юнака, який зарубав сокирою листоношу на Рівненщині, НЕ посадять

Вбивство сталося рік тому, коли злочинець ще був неповнолітнім

Жахлива трагедія сталася у березні минулого року у Сарнах. Тоді ще неповнолітній юнак пробрався на подвір’я до власної бабусі, аби поцупити гроші з її будинку. В цей час туди якраз прийшла листоноша... 

Хлопець, зрозумівши, що в неї при собі можуть бути гроші, накинувся на 42-річну жінку з сокирою і завдав їй кілька ударів по голові. Потерпіла загинула на місці події.

 

Зловмисник же заховав знаряддя вбивства під ліжко і спокійно покинув місце вбивства на своєму велосипеді, прихопивши з собою сумку листоноші і заховавши її велосипед на подвір'ї. 

Закривавлену жінку тоді виявила молодша сестра зловмисника.

Убивцю вдалося впіймати вже за кілька годин – до того часу він вже викинув сумку, привласнивши 18 тис. грн.

Доки тривало слідство, юнаку вже виповнилося 18 років. Однак з’ясувалося, що він – неосудний Таким є висновок психолого-психіатричної експертизи.

Рішенням суду до нього застосували примусові заходи медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу з надання психіатричної допомоги із суворим наглядом.

Додамо, що без матері внаслідок тяжкого злочину залишились 6 дітей...

Джерело: Рівненська обласна прокуратура

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень