«Мертві пташата – на землі»: Їх повикидали з гнізд комунальники у місті на Рівненщині (ФОТО/ВІДЕО 18+)

Це сталося позавчора, 20 квітня

Знищили гнізда з пташенятами і яйцями граків комунальники у місті Сарни на Рівненщині. Так вони робили обрізку дерев на центральній вулиці міста - Широкій. 

Фото і відео на підтвердження цього у фейсбук виклав депутат Сарненської міськради, орнітолог Західноукраїнського орнітологічного товариства Олександр Добринський.

Він розповів Радіо Трек: 

Це стандартна ситуація для Сарн. Щороку перед Великоднем у місті проводять обрізку дерев. Хоча з 15 квітня по 15 червня - це сезон тиші і не можна цього робити. 

За словами Олександра Добринського, цієї весни комунальники не просто роблять обрізку, а вперше цілеспрямовано нищать гнізда. 

Це роблять працівники міського комунального підприємства «Екосервіс». 

 

В.о. керівника цього підприємства, депутат Сарненської міськради Максим Шапірко каже, що таким чином виконує наказ міського голови Сарн.

 

Але міський голова заперечує, що давав такий наказ.  

Журналіст Радіо ТРЕК відучора намагався отримати коментар Максима Шапірка. Він попросив набрати його о 10 год сьогодні вранці, але слухавку так і не взяв.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень