Юнак інсценував своє викрадення, не дочекався викупу і…

…повернувся додому

Фото ілюстративне

У Кенії 22-річний житель міста Авендо інсценував своє викрадення. Ввечері 5 січня він побажав матері на добраніч і вийшов надвір. Там хлопець вдав, що на нього напали, і голосно закричав.

Коли мати вибігла з дому, побачила закривавлену куртку сина. Потім з’ясувалося, що кров була коров'ячою...

Наступного дня африканець зателефонував матері та від імені викрадачів вимагав у неї 20 000 кенійських шилінгів (майже 6 000 гривень). У жінки грошей не було й вона пішла в поліцію.

Кенієць чекав на викуп чотири дні: першу ніч він провів на кукурудзяній плантації, наступні дві — в недобудованій будівлі, а потім погостював у друга. Коли зрозумів, що мати грошей не дасть, повернувся додому.

Хлопець заявив поліції, що ідею з викупом йому подав друг, і що він хотів витратити гроші на… навчання. Матір вважає його вчинок безчесним.

Джерело: The Standart

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень