Йому було 27: Мама заспівала останню колискову біля труни загиблого на Донеччині сина (ВІДЕО)

Від цих кадрів серце розривається

Сьогодні, 21 червня, у Львові поховали загиблого на фронті пластуна Артема Димида. У цій кривавій війні Україна, на жаль, втрачає своїх найкращих людей.

На похороні зібрались друзі, родичі, побратими та звичайні львів'яни. Вони прийшли віддати останню шану Герою, який загинув у боротьбі за нашу свободу та незалежність.

Остання мамина колискова

Похоронна процесія була в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра та Павла. Прощаючись із сином, його мати Іванка Димид заспівала йому останню колискову.

Спів розриває душу

Що відомо про Героя

Про загибель сина повідомила 18 червня його мати. На Донеччині під час боїв його накрило ворожим мінометним вогнем. Артему було всього 27 років. Воював ще у 2014-му в складі одного з добровольчих батальйонів України.

Український католицький університет ініціював створення фонду на честь загиблого. За кошти установи будуть оплачувати навчання студентів-істориків.

Стипендію в університеті надаватимуть пластунам, які вступатимуть на бакалаврські та магістерські програми УКУ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень