Його вбили професійно: деталі смерті у СІЗО чоловіка, який у Луцьку зарубав дружину і доньку (ВІДЕО)

Зовнішніх ушкоджень унаслідок побиття у загиблого не виявили, але розтин показав внутрішні

62-річний Василь Пилипюк, який в Луцьку зарубав свою доньку та колишню дружину, помер у СІЗО. Інформацію підтвердили у прокуратурі. Як зазначила у коментарі речниця Волинської обласної прокуратури Наталія Мурахевич, чоловік помер увечері у вівторок, 10 серпня.  

Підозрюваного у подвійному вбивстві лучанина Василя Пилипюка, який перебував під вартою у Луцькому СІЗО, вбив співкамерник. Про це ІА «Конкурент» стало відомо з власних джерел.

Відомо, що Пилипюка вбив один з ув'язнених. За даними «Конкурента», підозрюваний – колишній спецпризначенець.

 

Зовнішніх ушкоджень унаслідок побиття у загиблого не виявили, але розтин показав внутрішні.

 

Зокрема, у чоловіка були зламані ребра. 

Мотиви вбивства наразі невідомі. Днями імовірному вбивці оголосять про підозру.

У СІЗО повідомили, що за цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Тривають слідчі дії, спрямовані на встановлення осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення.

Нагадаємо: в ніч на вівторок, 20 липня, на проспекті Соборності у Луцьку трапилося моторошне подвійне вбивство. Чоловік зарубав сокирою дружину і доньку. Він сам попросив сусідку викликати поліцію і зізнався у скоєному. За скоєне чоловіку загрожувало довічне ув'язнення. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень