Ймовірність вибухів у росії: що принесе сонячне затемнення 30 квітня

Зараз увага астрологів прикута до сонячного затемнення 30 квітня, від якого в нашому житті багато залежатиме

Про те, що на нас чекає у цей час – розповідає астропсихологиня Валентина Віттрок.

Що принесе нам нинішнє затемнення

Нинішнє сонячне затемнення відбудеться у поєднанні з Ураном у Тельці, світ отримає якусь надзвичайну ситуацію, якою останнім часом, на жаль, нікого не здивуєш. У багатьох людей може різко змінитися система цінностей – вона буквально перевернеться з ніг на голову.

Також може з'явитися філософське ставлення до життя і смерті, протверезіння, різкий вихід із зони комфорту, до того ж як моральної, так і фізичної.

 

Це насамперед торкнеться росіян, які несподівано для себе виявлять, що реальність різко відрізнятиметься від картинки, яку їм подають федеральні канали. 

Затемнення також може принести підвищену аварійність і погіршення здоров'я – переважно у вигляді різноманітних спазмів, а це означає, що ймовірні інсульти, і, оскільки затемнення відбувається у знаку Тельця, особливо вразливими виявляться шия, щитоподібна  залоза та зуби – особливо нижня щелепа.

Чим у цей час можуть «потішити» природа та технології

Уран у природі насамперед «відповідає» за грози та урагани, у суспільстві – за технології, зброю нового покоління, геополітичні зміни – можуть змінитися межі держав, евакуацію аж до еміграції та, що дуже важливо у наш час, повернення з неї.

Імовірні також проблеми з нерухомістю (її в цей час не рекомендується купувати), у взаєминах велика ймовірність сварок та конфліктів – аж до розриву зв'язків, зокрема дипломатичних, які тривали роками, а то й десятками років.

Існує й небезпека вибухонебезпечних ситуацій, які стосуватимуться не лише України, а й усього світу, і росія у цьому сенсі – не виняток.

Навпаки, саме цій країні доведеться випробувати на собі вплив сполучення затемнення у знаку Тельця з Ураном.

 

Вже зараз половина росії горить через природні та техногенні пожежі, а ще не те буде.

Затіяна цією країною війна в Україні та провокації, які вона влаштовує у всьому світі, не можуть не мати наслідків у вигляді бумеранга.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень