Їздить п’яним і без прав: понад 100 порушень вчинив водій-рекордсмен

Таке можливо тільки в Україні?

Колаж: Радіо Трек
Колаж: Радіо Трек

Водій-рекордсмен живе у Запоріжжі. За рік на 30-ти річного кермувальника Renault Megane патрульні склали понад сотню адмінматеріалів за керування у стані сп’яніння та без посвідчення водія.

— З травня 2020 року по червень 2021 року запорізькі патрульні склали на 30-ти річного водія транспортного засобу Renault Megane 54 протоколи за ст. 130 (Керування ТЗ в стані сп’яніння) КУпАП та винесли 55 постанов за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП, повідомляє патрульна поліція Запорізької області.

У поліції нагадали, що за пияцтво за кермом передбачена адміністративна відповідальність, максимально – до 51-ї тисячі штрафу з позбавленням права керування на 10 років, якщо правопорушення скоєне втретє протягом року.

Вочевидь, покарання для мешканця Запоріжжя, у якого на рахунку 54 протоколи за вказаною статтею – не буде суворішим. Тим паче, що йому, як виглядає, нічого не заважає їздити без посвідчення водія.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень