Їмо просто ложкою: Дуже смачна намазка на хліб із ходових продуктів

Її можна готувати на всі застілля

Бутерброди – королі застіль. Без канапок не проходить жодне свято. Коли немає можливості зробити бутерброди з червоною ікрою, можна приготувати намазку з доступних продуктів. Такі канапки дуже сподобаються гостям.

Інгредієнти:

  • яйця – 3 шт;
  • крабові палички – 250 г;
  • сир твердий (або плавлений сирок) – 100 г;
  • часник – 2 зубчики;
  • майонез, чорний перець – на смак.

Відварені і охолоджені яйця натираємо на дрібній терці і перекладаємо у салатник. Так само натираємо сир і додаємо до яєць.

Крабові палички натираємо на крупній терці. Важливо обирати смачні і якісні крабові палички, адже саме вони формують смак всієї страви.

Натерті крабові палички перекладаємо до інших інгредієнтів. Часник пропускаємо через прес. За бажанням, можна додати дрібну нарізану зелень. Додаємо до підготовлених інгредієнтів чорний, молотий перець і щедро заправляємо майонезом.

Готову намазку можна намащувати на м’який багет, або підсмажені тости. Також буде смачно, що зверху на бутерброд з намазкою додати свіжий огірок.

Смачного!

Джерело: odnaminyta

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень