Священник ПЦУ, перед Антипасхою, «волає» про здоровий глузд 

Кілька слів про провідну неділю 

Священник з Тернопільщини Олексій Філюк закликав усіх людей, які найближчої неділі планують іти на кладовище робити свідомий вибір. Про це пише блог «Знай більше».

 - Мертвим це не потрібно. Подумайте про дітей своїх... Звертаюсь до кожного з вас подумайте 100 раз перш ніж придбати, і розкажіть своїм близьким та знайомим. Ви це робите, бо так заведено вшановувати пам'ять померлих? Але вони вже відійшли і їм нічого матеріального не треба. Краще помоліться, запаліть свічку, дайте милостиню, принесіть живі квіти врешті решт.

 

Ви думаєте про данину традиції й померлим, а чи думаєте про живих? Про ваших дітей, онуків, правнуків. Що ви їм залишаєте? Яку природу та екологію?

 

 

Пластик розкладається щонайменше 100 років! 100!!!! А скільки тонн цього яду щороку несуть на могили? А скільки шкідливих, смертельних речовин ми отримуємо при спаленні цих «красивих» квітів. Чому хворіють діти? Що ми їм даємо? Отруєну воду, землю і повітря?  

 

Бо живемо стереотипом, а що люди скажуть? Якщо хочете придбати цю смертоносну «красу» краще дайте ці кошти на лікування хворої дитини, чи милостиню тим, хто її потребує. Це більше допоможе мертвим і дасть ліпше майбутнє нашим нащадкам, - каже священник з Тернопільщини Олексій Філюк.

До слова, Олексій Філюк відомий на Тернопільщині релігійний діяч, волонтер та блогер.

Нагадаємо, у Рівному на поминальну неділю запровадили певні обмеження. 

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень