Їхніх чоловіків полюбили мільйони: як виглядають дружини Кіма, Арестовича та Федорова (ФОТО)

Ці політики стали улюбленцями громадян під час війни

З початком війни деякі українські політики стали героями соцмереж і приводом для мемів завдяки своєму бойовому настрою, незламному духу і оптимізму.

Українські дівчата закохалися в умиротвореність Олексія Арестовича, у жарти Віталія Кіма та розум Михайла Федорова. Однак їх спіткало розчарування – чоловіки одружені і мають дітей.

Олексій Арестович та Анастасія

Радника президента України Олексія Арестовича називають головним «заспокійливим» українців. Він був одружений двічі.

З 2015 року політик одружений з Анастасією Арестович. Дружина працювала директором з розвитку одного з українських видавництв.

Арестович – багатодітний тато, у нього є донька від першого шлюбу і двоє спільних дітей із другою дружиною. Подружжя рідко публікує спільні фото. Відомо, що хобі Анастасії Арестович – малювання.

Віталій Кім та Юлія

Голова Миколаївської облдержадміністрації (з початком війни – обласної військової адміністрації) Віталій Кім вже має понад 100 тисяч підписників у фейсбуці. Оптимізму Кіма заздрять усі українці, навіть співак Святослав Вакарчук порівняв його з голлівудським актором.

40-річний очільник Миколаївської ОДА давно одружений. Разом з дружиною Юлією Кім політик виховує трьох дітей: дві доньки – Євгенію та Олександру, а також сина Руслана.

Михайло Федоров і Анастасія

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров став популярний в Україні після початку політичної кар'єри у 2019 році. Однак він вже 7 років як одружений з дизайнеркою Анастасією. Подружжя виховує донечку Марію. Наймолодший міністр в українському уряді часто публікує фото з дружиною і не приховує своїх почуттів.

Анастасія Федорова є власницею бренду жіночого одягу COVER. Також вона веде Telegram-канал UkraineNow, де англійською та іншими іноземними мовами повідомляють про події в Україні.

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень