Їхали на Всеукраїнську прощу: на Тернопільщині перекинувся автобус з паломниками (ФОТО)

В автобусі перебувала 41 людина

У Тернопільській області потрапив у ДТП автобус з паломниками. В автобусі перебувала 41 людина, вони їхали на Всеукраїнську прощу в Зарваницю. Про це повідомили в поліції.

Повідомлення про аварію надійшло правоохоронцям близько 8:00. ДТП сталася на автодорозі поблизу села Раковець Золотниківської громади Тернопільського району.

За попередніми даними, водій автобуса не впорався з керуванням та зʼїхав у кювет, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся. Поліціянти повідомили, що до лікарні з травмами доправили двох пасажирів, але кількість потерпілих ще встановлюється.

Директор Теребовлянської лікарні, куди доставляють постраждалих, розповів «Суспільному», що по медичну допомогу звернулися 19 людей. З них 5 шпиталізували, решта ж може проходити лікування за місцем проживання.

У більшості травмованих — переломи, зокрема ребер, кінцівок. Серед пасажирів була й дитина — дівчинка 2011 року народження, яку перенаправили до Тернополя.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень