Їде додому: українця затримали у варшавській квартирі з фальшивкою

На нього чекає видворення та заборона на в’їзд до країн шенгенської угоди

У рамках кампанії «Європейські дні спільних дій» (JAD), спрямованої на боротьбу з організованою злочинністю у сфері торгівлі людьми, співробітники прикордонної застави у Варшаві у співпраці з поліцейськими провели перевірки законності перебування іноземців у столиці Польщі, - повідомляє Головне управління прикордонної служби Польщі.

Наслідком стало затримання 7 чоловіків, які порушили порядок проживання в Польщі  – чотирьох грузинів, киргиза, узбека та українця.

Арешти іноземців відбулися за чотирма адресами у Варшаві.

Чоловіки перебували в Польщі всупереч чинним нормам – у них не було віз та інших дійсних документів на проживання, деякі з них потрапили до Польщі нелегально, їдучи автомобілем з Угорщини.

Зокрема громадянин України під час перевірки надав поліцейським підроблене українське водійське посвідчення.

 

Проти нього відкрито підготовче провадження за вчиненням правопорушення, передбаченого ст. 270 § 1 Кримінального кодексу.

 

Затриманий провину визнав, відмовившись від надати пояснення.

Щодо затриманих розпочато адміністративні провадження про повернення на Батьківщину та заборону на повторний в’їзд до Польщі та інших країн Шенгенської угоди на строк від 6 місяців до року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень