Євтушок готовий підтримати відставку Яценюка

Народний депутат від Рівненщини заявив про це в ефірі 112 каналу

Завтра, 16 лютого, у Верховній Раді звіт про роботу за 2015 рік представлятиме кабінет міністрів. Нагадаємо, бурхливе обговорення у суспільстві викликали заяви прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, що у разі визнання цього звіту незадовільним, народні депутати мають право висловити недовіру кабміну і у повному складі відправити його у відставку. Як голосуватиме завтра  у Верховній Раді  народний депутат від Рівненщини Сергій  Євтушок, він розповів у інтерв'ю.

Розпочинається новий тиждень. І, напевно, вся Україна очікує від цього тижня, від влади, від обставин, які склалися - виходу з кризи політичної, яка дуже гостро, зараз має пікову фазу. Українське суспільство і ми, "Батьківщина", перебуваючи в одній орбіті, вимагаємо повного перезавантаження разом з прем'єр-міністром, - сказав Сергій Євтушок.

  

Представник "Батьківщини" висловив переконання, що суспільство нині чекає на повне перезавантаження влади, тож, очевидно, Сергій Євтушок підтримає відставку Яценюка. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Більше оголошень