Є у «Надприродного» початок, нема у «Надприродного» кінця

Глава телеканалу, на якому виходить шоу, заявив, що серіал ще його переживе

Кілька місяців тому, отримавши продовження на 12 сезон, серіал «Надприродне» офіційно став одним з найдовших серіалів в історії американського ТБ - і, судячи з усього, продовжить бити рекорди. Навіть глава каналу CW, в ефір якого виходить шоу, впевнений, що серіал його «переживе».

Президент CW Марк Педовіц, виступаючи в ході прес-туру Асоціації телевізійних критиків, зазначив, що йому подобається творчий напрямок, який вибрали для серіалу нові шоураннери Ендрю Дуббо і Роберт Сінгер.

«Якщо рейтинги не будуть падати, серіал цілком зможе пережити моє перебування на посаді президента каналу», - додав Педовіц.

Також глава каналу CW натякнув, що у «Надприродного» цілком може з'явитися спін-офф. Вперше про це заговорили ще в 9 сезоні, але тоді «пілотний» епізод спін-оффу під назвою «Bloodlines» так і не привів до появи ще одного повноцінного серіалу.

«Я залишив це питання на розгляд студії Warner Bros. Television. Коли вони будуть готові, ми будемо раді розпочати створення спін-оффу », - розповів Педовіц.

«Надприродне» повернеться з 12 сезоном у четвер, 13 жовтня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень