Є попит. Російські цукерки за шалені гроші продають у Києві (ФОТО)

Солодощі легендарної фабрики «Красний октябрь» офіційно під забороною

ФОТО Старана.ua

Товари російського виробництва в Україні знаходяться під офіційними санкціями. Проте у невеличких магазинах чи на ринках знайти їх цілком реально.

Завозять, зокрема, й цукерки - контрабандою. Навіть попри суттєву ціну такого товару, попит на нього все одно є.

Як повідомляє сайт «Страна.ua», цукерки російських виробників у Києві можна купити біля переходів метро й на ринках.

Ось який асортимент побачили журналісти видання: «Золотое суфле» - 450 грн за кілограм, «Мишка косолапый» - 370 грн, «Красный мак» - 295 грн, «Аленка» - 355 грн, «Столичные» - 435 грн, «Золотой петушок» - 345 грн.  

На пакуванні цукерок зазначено, що це продукція ПАО «Красный октябрь» Россия, город Москва й виробник: Россия, город Рязань. 

Клієнтам подобається пакування цих цукерок - вона дорога, святкова. Також відчувається смак шоколаду. Особливою популярністю у нас користуються цукерки «Оленка» - шоколадна начинка між шарами вафель й «Золоте суфле».  Щодва тижні привозять новий асортимент.

Я вже три роки продаю російські цукерки в Києві - всім смачно. Ми навіть по терміналу їх пробиваємо, так що у мене все чесно. Якщо є попит - чому б і не продавати, - розповів для Страна.ua продавець.

ФОТО Старана.ua

Крім того, продавець зазначив, що наразі значно виросла конкуренція, адже такі цукерки є й в інших точках на невеличких ринках. За його спостереженням, й за назвою цукерок зрозуміло, що вони вироблені у Росії, але ніхто з клієнтів ще не відмовився через це від покупки.

Видання зазначає, що чимало солодощів виробництва Росії можна знайти й кондитерських кіосках Харкова. Натомість у великих мережевих супермаркетах таких товар – відсутній.

Глава Асоціації постачальників роздрібних мереж України Олексій Дорошенко підтверджує, що офіційно російські цукерки знаходяться під санкціями, і заводять їх переважно невеликими партіями й контрабандою. Переважно кондитера надходить через Сумську, Харківську й Донецьку області. 

Матеріали Страна.ua

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень