Янголи заполонили центр Рівного (ФОТО)

З нагоди дня міста на вулиці Соборній відбулася урочиста хода

Перші особи міста у супроводі маленьких костюмованих янголів здійснили святкову ходу Соборною, від колони Божої Матері до пам'ятника Марії Рівненської (Несвицької).

Там відбулася церемонія урочистого покладанняквітів до пам'ятника княгині. 

Нагадаємо,  із проханням про надання Рівному Магдебурзького права княгиня Марія звернулася до польського короля Казимира IV Ягеллончика і повела справу так, що бажана грамота була невдовзі здобута. Ця знаменна подія сталася, як вважають історики, у 1492 році. Відтоді Рівне офіційно іменується містом. Магдебурзьке право надало змогу прискорити розвиток міського господарства, привернути сюди нових поселенців.

Також на цьому ж місті відбулася і традиційна церемонія вручення відзнак "Почесний громадянин міста" та "За заслуги перед місто."

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень