Яна Зінкевич попереджає про псевдоволонтерів «Госпітальєрів»

Засновниця медичного батальйону «Госпітальєри», відома волонтерка Яна Зінкевич повідомляє про псевдоволнтерів, які видають себе за членів батальйону та наживаються на цьому.

«На жаль, уже натрапляю на самозванців, які представляючись нашим ім'ям, вчиняють ті чи інші дії, що шкодять репутації структури, або просто банально наживаються (вибачте за прямолінійність).

Якщо у вас є сумніви стосовно належності будь-якої особи до Госпітальєрів, можете в будь-який час звернутися до мене та запросити підтвердження», – пише Зінкевич.

Волонтерка також зазначає, що  є три особи, які мають право приймати допомогу для «Госпітальєрів», та представляти їхні інтереси.

«Є три особи, які мають право приймати для нас допомогу, представляти наші інтереси та інше:
1. Я;
2. Мій зам – друг Стрелок – Максим Корабльов (який на цей момент - на час моєї відсутності - і займається безпосереднім керуванням структурою);
3. Тетяна Мороз - єдиний офіційний волонтер та координатор волонтерської допомоги батальйону «Госпітальєри», – наголошує Яна Зінкевич.

 

ПРОШУ МАКСИМАЛЬНОГО РЕПОСТУ! (корисна інформація про батальйон Госпітальєри та не лише)Доброго дня! Ніколи ще не робила...

Опубліковано Яною Зінкевич 17 січня 2016 р.

Нагадаємо, торік на початку грудня рівненська волонтерка Яна Зінкевич потрапила у ДТП.  За кілька днів до трагедії Президент України нагородив дівчину орденом «За заслуги».

Зараз вони перебуває на лікуванні за кордоном в Ізраїлі. Медики роблять усе, аби поставити українську волонтерку на ноги після важкої травми.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень