Який президент стане найгарнішим в Європі

Це буде відомо після президентських виборів у Польщі

Кандидат в президенти Польщі Рафал Тжасковський та президент Анджей Дуда

Одного з кандидатів на пост президента Польщі – 48-річного Рафала Тжасковського – поляки уже називають найкрасивішим президентом в Європі у разі, якщо його оберуть. Шанси у нього доволі високі.

Рафал Тжасковський

Тжасковський з 2018 року є президентом (або міським головою) Варшави, столиці Польщі. До того працював міністром адміністрації та цифризації, секретарем Міністерства закордонних справ, був депутатом Сейму.

Вибори поштою: як у Польщі обиратимуть президента

 

Президента у Польщі обиратимуть 28 червня. На цю посаду балотується 11 кандидатів. Тжасковський останнім увійшов у виборчий процес і має високі рейтинги, які наближаються до рейтингів чинного президента, 48-річного Анджея Дуди.

За даними останніх опитувань, опублікованих на tvn24.pl, за Дуду готові проголосувати 35-40% опитаних, за Тжасковського – 27-32%. Третій у рейтингу – польський журналіст та громадський діяч, 43-річний Шимон Головня (10-12%).

Шимон Головня

Є серед кандидатів на пост президента Польщі й відкритий гомосексуаліст 44-річний Роберт Бєдронь. Утім, його рейтинги дуже низькі.

Єдина жінка, яка балотувалася на пост президента, 63-річна кінопродюсерка Малгожата Кідава-Блонська, зняла свою кандидатуру через надто низькі рейтинги.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4о

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень