Поляки знімають серіал про Львів

Це буде кримінальне кіно

Серіал, який збираються зняти поляки, заснований на книзі «Eринії» Марека Краєвського. Це кримінальний роман, дія якого відбувається у 30-х роках у Львові, пише Наше Слово.

Сюжет будується навколо жорстокого ритуального вбивства хлопця, в якому звинувачують львівських євреїв. Місто стривожене в очікуванні наступної жертви й очікує на допомогу комісара Едварда Попєльського. Проте той відмовляється від розслідування.

Комісара Попєльського зіграє польський актор Марцін Дороцінський. Зйомки почалися на початку цього року у Вроцлаві, потім перемістилися до Кракова, а далі продовжаться у Перемишлі. А от наш Львів у серіалі «зіграє» місто Легниця.

Серіал покажуть на Netflix, а потім і на польському громадському телебаченні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень