Яку біду може принести знайдений на порозі цвях: народні прикмети

Пращури радили ніколи не торкатися такої знахідки

Підкладами в магії називають різні предмети або сипучі матеріали, які несуть у собі сильну негативну енергетику. На негатив ці речі «заряджають» за допомогою різних обрядів і, як правило, підкидають їх у місця, де точно з’явиться жертва.

Що означає цвях, знайдений біля дверей

Одним із видів магічних підкладів є цвяхи. Вони працюють на негатив так само як голки, шпильки, уламки ножів та інші гострі предмети.

Основна меа підкладу у вигляді цвяха — погіршити здоров'я жертви і заподіяти страждання. Такі підклади роблять не на смерть, а на довготривалу хворобу та розлади у родині.

В залежності від місця розташування та виду підкладу можна визначити, на що він зроблений і навіщо. 

Іржавий цвях

Висока ймовірність, що його взяли з кришки труни. Має він зазвичай середню товщину і довжину. Основне завдання такого підкладу — призвести до життєвих невдач і постійних хвороб. 

Зігнутий цвях

У більшості випадків такий підклад спрямований на погіршення роботи опорно-рухового апарату. Тобто людина може почати кульгати, з'явиться міжхребцева грижа або серйозні проблеми з хребтом і кістками. 

Тонкий цвях

Тоненькі цвяхи в основному підкладають для того, щоб посіяти розбрат у сім'ї, погіршити стосунки між подружжям. Таким чином намагаються зламати щастя в особистому житті.

Цвяхи можуть підкидати не тільки під двері, вбивати в одвірок, але ще й підкладати на робочому місці. Тобто, якщо ви працюєте в офісі, то цілком можливо, що такий предмет ви знайдете у себе під столом, на столі або навіть забитим у кришку робочого столу.

Що робити зі знайденим цвяхом

Цвях, знайдений на порозі чи в одвірку, не можна підіймати голими руками, чіпати ногами або довго затримувати на них свій погляд.

Не можна витягати цвях з одвірка чи порогу за допомогою плоскогубців або пінцетів, у яких немає гумових ручок. Метал дуже добре передає негативну енергетику, тому його використовувати для підняття і видалення цвяхів не можна.

Найкраще взяти білий аркуш паперу та змести віником на нього небезпечну знахідку. Заносити у дім не можна ні знайдений цвях, ні віник із папером. Всі предмети, які торкалися цвяха, потрібно викинути або спалити.

Знайдений цвях потрібно обов'язково помістити у вогонь, щоб очистити його від негативу. Потім цвях закопують, читають молитву і йдуть додому. Вдома обов'язково потрібно помитися і випрати одяг, у якому ви були. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень