Якщо війна в Україні затягнеться, у якому форматі вона буде

Чи зміниться характер війни

Військовик Кирило Сазонов розповів, як далі може відбуватися війна росії проти України, якщо вона затягнеться.

За його словами, якщо хтось чекав на стрімкі прориви українських військ, то вони зараз неможливі.  

Дуже потужна оборона противника, дуже багато заміновано. Наші військові героїчними зусиллями... із втратами, всупереч усім військовим підручникам західним, проламують оборону, не маючи домінування в повітрі... звільняють територію потроху... — каже Кирило Сазонов.

Він додав, що оскільки росія все частіше обстрілює Україну з повітря, така війна може затягнутися надовго.

Характер, коли на фронті змін географічних небагато, а обстріли об'єктів усередині країн – все активніше.Все активніше ракетні атаки, все активніше дрони літають.І схоже ось так буде змінюватися війна. І в цьому стані, до речі, вона справді може затягнутися дуже надовго. Коли позиції укріплені, на позиціях стоять жорстко, а ракети летять щоночі...

 

Можливо, наголос доведеться робити на ППО і на ракетні удари, поки хтось не втомиться. Але коли за тобою женеться ведмідь, гонитва припиняється не тоді, коли ти втомився, а коли втомився ведмідь. У нашому випадку – ведмедеві ще й треба дати по морді як слід, – зауважив військовик.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень