З такими треба бути завжди напоготові: ТОП-3 найнебезпечніших друзів за знаком Зодіаку

Ці Зодіаки складні

Астрологи назвали представників зодіакального кола, з яких виходять не найкращі друзі. Біля таких осіб треба бути завжди напоготові. Вони можуть зробити вам енергетичні і навіть матеріальні втрати.

Овен

Овни створюють ілюзію, що вони чудові приятелі. Однак, як тільки Овен стане саме другом, ви зрозумієте, що це може спричинити купу неприємностей. Представники цього вогняного знаку Зодіаку вважають, що ваша присутність заважає їм бути у центрі уваги. Тому вони принижуватимуть і підколюватимуть вас, щоб перетягнути ковдру на себе. Готуйтеся і до того, що Овни завжди прагнутимуть бути у світлі софітів і навіть використовувати вас у своїх інтересах.

Скорпіон

Скорпіонів краще тримати на відстані, навіть якщо вони ваші друзі. Ці особи володіють отруйним жалом, яким не посоромляться скористатися, щоб висловити своє невдоволення. Якщо у вас є Скорпіон у колі друзів, будьте обережні. Ці «кусаки» не соромляться висміювати чужі недоліки та відкрито шкодити. Токсичні зауваження людей, хто за гороскопом Скорпіон, можуть не тільки завдати шкоди вашій самооцінці, а й посварити з іншими знайомими.

Козеріг

Ці представники зодіакального кола не здатні підтримувати щирі дружні стосунки. А, якщо намагаються потоваришувати з вами, знайте: вони роблять це не просто так. Щоб досягти свого, Козероги часто використовують людей в особистих інтересах. Як тільки вони досягають мети, можуть просто забити на «дружбу», яку ви через незнання приймали за щось цінне.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень