Якщо Кримський міст дуже пошкоджений, то росіянам доведеться виявляти «добру волю» і піти з окупованих територій, – експерт

Йдеться про Південь

У ніч на 17 липня на Кримському мосту, який є головною військовою артерією росіян на Півдні, знову лунали вибухи.

Генерал-майор запасу СБУ Віктор Ягун розповів, якщо Кримський міст зруйнують або ж серйозно пошкодять, то росіянам доведеться відступити з окупованих територій Херсонської та Запорізької областей.

Зараз забезпечення 30% всього угруповання, яке перебуває в Україні, йде через Крим, з тих 30%, це 90% через міст іде. Забезпечити постійне забезпечення угруповання, яке знаходиться в Криму, а також південні угруповання — Запорізької та Херсонської областей, за допомогою плавзасобів неможливо, – пояснив Віктор Ягун.

Він додав, що близько 1,5 млн осіб залишаться без забезпечення через недієздатність Кримського мосту. До того ж альтернативні шляхи для росіян закриті — міст у Чонгарі розбомблено, а узбережжя перебуває під вогневим контролем українських військ.

Якщо так станеться, то окупантам треба буде виявляти «добру волю» і принаймні вийти з окупованих територій Запорізької та Херсонської області. Це стане питанням номер один для супротивника, і для них це буде дуже серйозний удар і іміджевий, і стратегічний, – каже експерт.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень