Якщо Коваль, то голова: Уряд призначив очільника ОДА Рівненщини

Йому 36 років

Кабінет міністрів погодив призначення нового голови Рівненської обласної держадміністрації. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Головою Рівненської ОДА стане Олександр Коваль — на цю посаду він перейде з посади голови Рівненської районної державної адміністрації.

Що відомо про Олександра Коваля:

  • Народився 12 жовтня 1987 року в м. Костопіль.
  • У 2004 році закінчив Костопільську загальноосвітню школу – комплекс І-ІІІ ступенів № 6.
  • З 2004 року по 2009 рік навчався у Національному університеті водного господарства та природокористування за спеціальністю «Екологія та охорона навколишнього середовища».
  • Трудову діяльність розпочав у 2009 році на посаді спеціаліста І категорії відділу ведення державного реєстру виборців апарату Костопільської райдержадміністрації.
  • Упродовж 2010-2012 років працював завідувачем сектору Державної інспекції з контролю за використанням та охороною земель Управління Держкомзему у Костопільському районі Рівненської області, головним спеціалістом відділу у справах преси та інформації апарату Костопільської райдержадміністрації, менеджером з регіонального розвитку ТОВ «Костопільтеплоагроінвест».
  • У 2012 році вступив до Інституту післядипломної освіти НУВГП м.Рівне за спеціальністю «Землеустрій та кадастр», після здобуття освіти в якому був призначений на посаду головного спеціаліста відділу державної експертизи управління землеустрою Головного Управління Держземагентства у Рівненській області. З лютого 2013 року по квітень 2016 року працював на посадах заступника начальника, начальника управління Держземагентства у Костопільському районі Рівненської області. У травні 2016 року був призначений на посаду першого заступника голови Костопільської районної державної адміністрації. З грудня 2019 року по грудень 2020 року - очолював Костопільську районну державну адміністрацію. Протягом грудня 2020 року – березня 2021 року - перший заступник міського голови Костопільської міської ради.
  • Розпорядженням Президента України від 5 березня 2021 року №176/2021-рп Коваля Олександра Сергійовича призначено головою Рівненської районної державної адміністрації.
  • Одружений, виховує сина.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень