Як правильно позичати гроші і давати їх у борг: народні прикмети

Грошові прикмети наших предків

За місячним календарем існують 5 днів, в які будь-які маніпуляції з грошима заборонені. Ніколи не давали і не брали у борг у такі дати: 1, 6, 11, 15 і 23 місячні дні. Також не заведено давати гроші в неділю, понеділок і вівторок та у релігійні свята.

Якщо вам довелося брати гроші в борг, постарайтеся віддати позичену суму якомога дрібнішими купюрами. Це не означає, що борг варто віддавати монтами, достатньо розміняти кілька великих купюр на банкноти поменше, тоді фінансова удача довгий час не залишить вас.

Якщо ви берете суму в борг, бажано повернути її з відсотками або іншою формою «подяки». Особливо це стосується великої суми. 

Ніколи не давайте грошей у борг ввечері, після заходу сонця, а то розгубите всю фінансову удачу і самі загрузнете в боргах.

Вважають, що не можна позичати суму, яка починається з цифри 2  - такі суми, згідно із прикметами, не повертаються або повертаються з величезними труднощами.

Віддаючи гроші, дивіться, щоб людина їх випадково не впустила їх із рук, інакше повернення грошей будете чекати дуже довго.

Не давайте гроші з рук в руки людині, біднішій за вас. Інакше можна притягнути до себе енергію бідності.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень