Який сорт пива завдає найменше шкоди організму

Але варто пам'ятати, що це алкогольний напій, і в будь-якому разі зловживати ним не можна 

Найбільш небезпечне для організму - солодке пиво. Таке пиво практично одразу призводить до зневоднення організму, та швидко зношує здоров'я людини.

Пиво не забезпечує організм необхідними поживними речовинами та фактично зневоднює вас. Коли вашому тілу не вистачає води, це може прискорити старіння організму, оскільки такі напої як пиво забирають вологу, яка могла б підтримувати вологість вашої шкіри, і натомість викликають її висихання, —  пише EatThis.

Офіційний представник Національної академії харчування та дієтології також каже, що змішування пиво з лимонадом, що популярно серед молоді, створює дуже солодкий алкоголь, який надає максимальну шкоду здоров'ю. Шкідливим вважається і пиво з добавками, наприклад, ягодами чи фруктами.

Найменш калорійно і не містить у собі граничної кількості вуглеводів та цукрів світле пиво. Проте варто пам'ятати, що розпивання будь-яких алкогольних напоїв шкідливе для здоров'я.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень