Який макіяж старить жінку (ФОТО)

5 помилок, через які виглядаємо старшими

Густий тональний крем

Завдання тонального крему – вирівняти тон шкіри, а не замаскувати недоліки. З маскуванням недоліків справиться консилер, який треба нанести на прозорий шар  сяючої основи. А важка основа на зрілій і сухій шкірі виглядатиме як маска і додаватиме років.

Забагато консилера або неправильно підібраний відтінок

Консилер використовують для того, щоб приховати темні кола під очима. Головне правило – використовувати його в дуже невеликій кількості та фокусувати тільки на внутрішньому куточку і темній області під очима. Дуже багато жінок наносять його під очі та у зовнішній куточок, де він закріплюється у тонких лініях та посилює зморшки. Крім того, 90% з них наносять занадто багато продукту.

Ще один нюанс – відтінок консилера повинен відповідати відтінку вашої шкіри і, всупереч поширеній думці, не повинен бути світлішим. Світліший консилер тільки підкреслить темні кола навколо очей і зробить їх сірими.

Тонкі та темні брови

Коли брови набагато темніші за колір волосся, це виглядає зухвало і додає жінці декілька зайвих років. Тим паче темний відтінок робить погляд важким, похмурим та втомленим.

Занадто тонкі брови додадуть вашому вигляду плюс 10-15 років. Тонкі брови не «розплющують очей» і не роблять нікого молодшим, а зовсім навпаки. Навіть найприємніше обличчя відразу стане старшим, а риси різкішими.

Темна матова помада для губ

Як і у випадку з бровами, темна матова помада може зробити ваші губи тоншими, а також зафарбує тонкі лінії навколо губ, що візуально додасть кілька зайвих років. Зрілим жінкам краще використовувати напівпрозорий рожевий блиск для об'єму.

Чорна підводка навколо очей

Недолік темної підводки в тому, що вона візуально робить очі меншими, а також може розмазатися під час нанесення або протягом дня. Якщо ж виділити нею нижню повіку – це привертає увагу до недоліків шкіри в області під очима, через що погляд виглядає більш втомленим.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень