5 модних помилок, які роблять жінку візуально гладшою (ФОТО)

І навіть мініатюрні в такому вбранні виглядатимуть повнішими, ніж є насправді

Вузькі джинси

Вони і не модні в цьому сезоні, і добре виглядають, хіба, на худеньких. Найгірший же вигляд у вузьких штанах матимуть жінки з грушеподібною фігурою. Особливо, якщо поєднають їх з коротким верхом, що обтягує фігуру, приміром, футболкою чи блузою. Такий варіант вбрання зробить силует ще більш грузним. 

Пальто чи светр-оверсайз

Речі оверсайз - теж добре виглядають лише на дівчатах з параметрами моделі. Якщо ж ви таких подіумних форм не маєте, краще обрати пальто чи светр свого розміру, можна також приталені чи з поясом-ременем.

Замалі сукні

Деяким жінкам видається, що в сукнях, які надто обтягують фігуру, вони виглядатимуть сексуальніше, принадніше. Тому вони купують їх меншого розміру, ніж потрібно.

Але така сукня підкреслить неідеальний живіт і всі складки на тілі. Більше того, жінка немодельної зовнішності у ній виглядатиме як гарбуз, який ледве запхнули у мішок. Тому краще від такої покупки відмовитися і обрати вільнішу сукню, до того ж у жодному разі - не з довжиною вище колін. 

Укорочені штани

Вони вже понад 20 років як не модні. Усі ці капрі, і бриджі візуально підкреслюють стегна, чим обтяжують образ. Тому зупиніть вибір на штанах прямого чи злегка розкльошеного крою. 

 

Багатошаровість

Так, багатошаровість нині в моді і утеплятися з нею простіше. Але якщо одягнути багато шарів надто вільного одягу, фігура виглядатиме громіздкою. Тож щоб образ був збалансованим, розумно поєднуйте одяг, що обтягує, із вільним вбранням. 

Джерело: apostrophe.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень