Який колір вбрання обрати для зустрічі Нового 2023 року (ФОТО)

Про «щасливі» кольори для року Кролика

Синій (блакитний), чорний, рожевий, червоний та фіолетовий кольори, кажуть, Кролика задобрять. 

Синій

Якщо ви хочете, щоб новорічна ніч пройшла в тихій та спокійній обстановці, вибирайте вбрання у синьому чи блакитному кольорі. Відтінки синього приносять щастя, гармонію та благополуччя, тому включіть їх не лише у свій образ, а й у новорічний декор. 

Червоний

Додати новорічному образу пікантності та яскравості здатний червоний колір. Він буде доречний і на галасливій новорічній вечірці, і на романтичному святкуванні вдвох. Одягнувши вбрання червоного кольору, ви точно не залишитеся поза увагою сильної половини людства. 

Чорний

Чорний - вічна класика для вечірнього вбрання та улюблений колір Кролика. Вибравши сукню чорного кольору, ви точно матимете стильний зовнішній вигляд і привернете прихильність господаря 2023 року. Блискучі паєтки зроблять образ святковим та ошатним.

Фіолетовий

Сукня фіолетового кольору може стати гарним вибором для зустрічі Нового року. Цей відтінок стабілізує внутрішній стан, приведе до душевної гармонії та подарує впевненість у власних силах. Окрім символізму, фіолетовий колір у вбранні виглядає досить святково та ефектно. Відтінки фіолетового можна використовувати й у декорі новорічного інтер'єру.

Рожевий

Рожевий – не найпопулярніший колір для новорічних свят, але він дуже подобається Кролику. Якщо хочете, щоб 2023 приніс удачу та благополуччя, то сміливо вибирайте рожевий та всі його відтінки. До того ж рожевий колір є символом ніжності, і на думку психологів здатний зміцнити сімейні стосунки або допомогти зустріти другу половинку.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень