Яким буде перший місяць зими? Синоптик зробив прогноз

Чого очікувати від грудня

Фото із сайту freepik. Колаж - Радіо ТРЕК
Фото із сайту freepik. Колаж - Радіо ТРЕК

Грудень буде багатим на опади, але буде найтеплішим місяцем цієї зими. Про це повідомив народний синоптик Станіслав Щедрін.

За його прогнозами, уся перша декада грудня буде з невеликими морозами в межах від -2 до -14 градусів уночі та -5...+2 градусів вдень. 

У виняткові дні прийде невеликий та помірний сніг, на Півдні з дощем, а вже в третій декаді грудня повинна бути відносно теплою – майже по всій країні температура коливатиметься в межах від -1 до +6 градусів вночі та до +4...+8 градусів вдень, – розповів синоптик.

Ближче до Нового року температура повітря буде на рівні +2...-4 градусів вночі та до +3...-3 градусів вдень, можливий мокрий сніг.

За прогнозом Станіслава Щедріна, перша декада січня буде схожою на зиму. По всій Україні пройдуть снігопади та хуртовини, у південних областях сильні дощі та мокрий сніг.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень