Яким буде курс долара на початку осені: прогноз експерта

Що буде із доларом у перший тиждень вересня

Як зазначив начальник департаменту казначейства Глобус Банку Тарас Лєсовий, впродовж 2-8 вересня цілком можливо, що основні курсові зміни стануться в діапазоні 41,1-41,4 грн/долар, а валютний коридор буде до 41-41,6 грн/долар на міжбанку та 41,2-41,8 грн/долар на готівковому ринку.

За прогнозом банкіра, основні характеристики валютного ринку з 2 по 8 вересня, будуть такими:

Коридори допустимих валютних змін на міжбанку складуть

  • 41-41,6 грн/долар та 44-46 грн/євро,
  • на готівковому ринку - 41,2-41,8 грн/долар та 44-46,5 грн/євро.


«Таким чином, ми припускаємо, що наступного тижня ситуація на валютному ринку мало чим відрізнятиметься від попереднього тижня: а курсові зміни будуть природними та очікуваними, не здивують ані покупців, ані продавців: поступове зміщення курсових показників вгору буде під м’яким управлінням регулятора, що нівелює будь-які потенційні кризові явища», - констатував Лєсовий.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень