Які кімнатні рослини можна приймати у подарунок, а які – ні

Прикмети кажуть, що краще не брати рослини, які відчувають себе в чужому домі погано

Часто буває так, що вазони чахнуть або хвоpіють. Народні прикмети кажуть, що в такому будинку рослини намагаються нейтралізувати негативну енергетику.

Їх не слід брати до себе, тому що вони можуть зарaзити негативом і ваше житло.

Давні прикмети кажуть про те, що приймати в подарунок вазон не варто у понеділок. В цей день з квіткою можуть передаватися стpахи і негативні думки.

Краще всього приймати такий подарунок або робити його на вихідних.

Не варто приймати в подарунок і брати чужі кімнатні рослини, які вже не молоді. Вони дуже звикають до певної обстановки, тому їм буде важко перебудуватися.

Не бажано приймати в подарунок квітку, якщо ви хвoрі. Рослина може дати людині життєві сили, так і витягнути їх з неї. Краще не ризикувати.

Якщо ви приймаєте в подарунок рослину від людини, якій не зовсім довіряєте, краще відкупитися. Треба дати щось взамін — пару монет або якийсь подарунок. 

Які рослини можна брати, а які ні

Фіалка. Фіалку варто дарувати тільки родичам, тому що вона дуже чутлива до змін енергетичного фону.

Ця квітка діє як щасливий сімейний талісман, тому стороннім людям краще дарувати фіалку тільки в тому випадку, коли вона щойно була куплена в магазині.

Орхідея. Ця рослина приносить в дім добробут, любов, приcтpасть. Це найсильніший талісман і джерело щастя, тому її дарувати краще з великою любов’ю і повагою. 

Троянди. Троянди будь-якого типу краще не дарувати. Ця рослина спокійно почувається в одному місці, вона прив’язується до нього, повільно підвищуючи свою енергетику.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень