Які взуття та одяг будуть модні у 2023 році (ФОТО)

5 трендів року

Балетки

Ці туфлі з пласкою підошвою та невеликим підбором (приблизно до 2 см) або без нього - дуже зручні. Вони можуть бути з натуральної і лакованої шкіри, текстилю, замші. З трендових прикрас на них: стрази, бісер, вишивка, металеві елементи тощо. На свято оберіть атласні балетки.

Лофери

Ці туфлі не втрачають популярності з минулого року. Вони мають бути на масивній підошві. Гарно доповнять елегантні тенісні мініспідниці,  кардигани в університетському стилі.

Зелені відтінки

Відтінки зеленого, особливо кольори папороті та моху, допоможуть урізноманітнити гардероб. Не обов'язково, щоб весь образ складався з одягу у цих кольорах. Можна зробити акцент на аксесуарах, сумці чи взутті, або поєднувати речі зеленого і, наприклад, рожевого відтінку.

Накладні кишені

Торік модним трендом стали штани карго з накладними кишенями. Цього року масивні кишені будуть на всьому – від штанів та шортів до спідниць і пальт.

Легінси та штани зі штучної шкіри

Легінси зі штучної шкіри можна поєднувати з сорочками, водолазками, светрами, топами та кардиганами, а також різноманітним взуттям та аксесуарами. До того ж легінси з екошкіри підходять всім, незалежно від параметрів.

Піджак

Піджак, жакет або блейзер може бути однією з найуніверсальніших речей у гардеробі. З ним можна створити як ділові луки, так і повсякденні й навіть ошатні. Поєднуйте їх з джинсами та кросівками.

Джерело: Апостроф

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень