Головні убори на зиму 2023 року: які моделі в тренді

Серед запропонованого ви точно оберете собі щось до смаку

Дизайнер Андре Тан розповів, які шапки в тренді взимку 2022-2023. Вони ідеально доповнять ваш образ і зігріють навіть у найлютіші морози.

Раніше в моді були неонові відтінки, шапки з хутряним помпоном, написи, великі в'язки та строкатий принт. Однак, в новому сезоні вони вже не будуть актуальними, тому їх краще замінити на більш сучасні варіанти.

Шапка базового відтінку

В такому випадку варто дотримуватися основного правила: мінімум прикрас і деталей. Більш того, однотонні шапки вам не набриднуть так швидко, як неонові або занадто яскраві.

Вушанка

За словами Андре Тана, вушанки завжди виглядають стильно. Їх можна поєднувати з модними в цьому сезоні дублянками та пуховиками. Вибирайте об'ємні моделі базових відтінків, щоб отримати максимальну кількість поєднань.

Шапка з логотипом

Шапки з написами вже покинули модний Олімп. На зміну їм прийшли шапки з логотипами брендів. Однак варто враховувати той факт, що підробки досі виглядають дуже дешево, тому купуйте тільки оригінал.

Балаклава або капор

Занадто складні різноколірні головні убори перетягують на себе всю увагу. Якщо прості шапки біні вам набридли, придивіться до балаклав. Цей аксесуар в моді вже кілька сезонів. Будь-який «лук» завдяки балаклаві або капору тут же стає яскравішим. 

Хутряна панама

Хутряні панами можуть бути бежевого, білого і чорного відтінків, або ж виконані в пастельних і яскравих тонах. Ідеальний варіант їх поєднання буде з об'ємними пальто. 

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень