Який манікюр зробити на Новий рік на короткі нігті (ФОТО)

10 варіантів дизайну

Нюдовий

На світло-бежевий або молочний колір нанесіть сріблястий стемпінг – малюнок з трафарету (зірки, сніжинки, будь-що новорічне тощо).

Френч-омбре

Це з нових технік дизайну. По центру нігтів створюють м'який градієнт (вектор зростання) з переходом від темнішого відтінку до більш світлого. На один з нігтів можна нанести блискітки.

Блакитний

Всі нігті покрити блакитним кольором. На один - приклеїти намистинки чи стрази, на ще один - нанести блискучий лак схожого кольору.

Напівпрозорий

На напівпрозоре покриття нанесіть кольорові крапки й малюнки: зірки чи сніжинки. 

Яскраво-зелений

На яскраво-зелений лак зробіть втирку: нанесіть порошкоподібний пігмент з поліестеру, що нагадує пудру. Так нігті набудуть блискучого або дзеркального ефекту.

Червоний

Може бути однотонним або з дизайном: на один ніготь зробіть оригінальний френч з червоним кінчиком і стемпінгом у вигляді сніжинки, на інший - нанесіть почергово смужки червоного, сріблястого і білого кольорів.

Червоний місячний

Ще один варіант у червоному кольорі – місячний манікюр. Для цього лунку нігтя зробіть іншого кольору чи залиште прозорою. 

Японський

У такому манікюрі кожен ніготь має різне оформлення. Наприклад, один - з однотонним лаком, другий - зі стразами, третій – з камінням, четвертий - з написом, п'ятий – з блискітками. Але всі вони між собою гармонійно поєднуються. 

Магнітний смарагдовий

Його роблять за допомогою магніту, що впливає на металеві частинки у лаку для нігтів. Так можна створити найрізноманітніші малюнки, у тому числі із 5D-ефектом. Магнітний манікюр часто називають «котяче око». Бо схожий з дорогоцінним каменем – хризоберилом, який так само називають.

Двоколірний

На основну частину нанесіть синій гель-лак, а зверху - дрібні блискітки. Один ніготь зробіть білим і прикрасьте стемпінгом зі сніжинками.

Джерело: Апостроф

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень