Які українські зірки на Євробаченні представляли росію та Білорусь (ВІДЕО)

Щоразу це завершувалося скандалами

Наразі ця ситуація видається неможливою, але у 2009 році на Євробаченні від росії виступала українська співачка Анастасія Приходько. Ба більше, вона співала пісню з україномовним приспівом, яка спочатку була повністю українською.

Кар'єра виконавиці з Києва розпочалася саме у рф. Там вона перемогла у сьомому сезоні російської «Фабрики зірок», після чого підписала контракт із Костянтином Меладзе. Однак у 2009 році Приходько мала намір представляти на Євробаченні, яке, до речі, проходило в Москві, саме Україну.

Співачка брала участь у національному відборі із повністю україномовною композицією «Мамо», але все обернулося гучним скандалом.

 

Так, захищати честь України відправили Світлану Лободу, а Приходько вирушила до Москви як «своя».

Куплети пісні «Мамо» стали російськомовними, а от приспів співачка вирішила не перекладати, залишивши мовою оригіналу. Тільки вдумайтеся: українка у Москві представляла нинішню країну-терористку на Євробаченні з російсько-українською піснею. Тоді Приходько посіла 11 місце.

ALEKSEEV представляв Білорусь із піснею Forever у 2018 році

Микита Алексєєв, який зараз виступає під псевдонімом ALEKSEEV, є півфіналістом проєкту «Голос країни», у його репертуарі чимало хітів. Проте амбітному музикантові хотілося підкорити ще сцену Євробачення. Так він вирушив на нацвідбір до Мінська, здобув там перемогу, а потім поїхав до Лісабона, Португалії, де й проходило грандіозне шоу.

У 2018-му ALEKSEEV тепло відгукувався про Білорусь і казав, що у нього там дуже багато шанувальників. Однак у фінал виконавець так і не потрапив. Продемонструвавши у першому півфіналі ліричний номер, він не набрав необхідної кількості балів, аби пройти далі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень