Які рослини потрібно носити у гаманці, щоб у ньому гроші не закінчувались: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Звичайна паличка кориці, покладена у гаманець, може залучати гроші. Щоб вона запрацювала, не потрібно проводити якісь обряди, а лише покласти її в окрему кишеню портмоне.

Багато грошової енергії зберігається у квітці вересу. Тому гілочку рослини можна заховати в окрему кишеньку гаманця.

Згідно з фен-шуй, залучати гроші в гаманець може пучок м'яти. І наші пращури вірили, що аромат цієї рослини має здатність збільшувати фінансову удачу власника портмоне.

Чотирилисник конюшини у багатьох народів асоціюється з удачею і добробутом. А згідно з фен-шуй, рослина допомагає посилити грошовий потік. Зрілу конюшину з чотирма листочками потрібно акуратно висушити й помістити до гаманця.

Листя лавра здавна вважали потужним фінансовим «магнітом». Щоб гроші у гаманці не закінчувались, великий сухий лавровий лист без зовнішніх пошкоджень розтирали долонями з проханням про допомогу у фінансовому благополуччі.

Потім перетертий лист засипали у гаманець. Вірили, що він буде притягувати гроші і захистить від марних витрат.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень