Накличете на себе бідність: у яких місцях НЕ можна зберігати гроші?

Є кілька загальних правил, яких слід дотримуватися всім

Перелік місць, де не можна зберігати гроші:

На підвіконні. Підвіконня — це місце, де перетинаються потоки енергії. Якщо зберігати гроші на підвіконні, то вони можуть притягнути до себе негативну енергію і, як наслідок, привести до втрат.

У спальні. Спальня — це місце для відпочинку та відновлення сил. Гроші, які зберігаються в спальні, можуть порушити енергетичний баланс і привести до проблем з фінансами.

У туалеті або ванній. Туалет і ванна — це місця, де ми позбавляємося від сміття та бруду. Гроші, які зберігаються в цих місцях, можуть символізувати втрату достатку.

У гаманцях, які не використовуються. Якщо ви не носите гаманець, то не зберігайте в ньому гроші. За повір'ями, це може призвести до того, що гроші будуть «засихати».

У місцях, де є вода. Вода — це символ нестабільності. Якщо зберігати гроші в місцях, де є вода, то вони можуть швидко витратитись.

Крім того, є кілька загальних правил, які слід дотримуватися при зберіганні грошей:

  • Гроші повинні зберігатися в чистому і сухому місці.
  • Гроші не повинні бути зім'ятими або пошкодженими.
  • Гроші не повинні бути змішані з іншими предметами.

Якщо ви хочете залучити гроші у своє життя, то дотримуйтесь цих правил і уникайте місць, де, за повір'ями, зберігати гроші заборонено.

Найкраще місце для зберігання грошей — це ваш гаманець, який ви носите з собою. Важливо, щоб гаманець був чистим, сухим і в хорошому стані.

 

Ви також можете покласти в гаманець кілька монет або купюр, які притягнуть до вас грошову удачу.

Джерело: Телеграф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень